Alle Helgens gudstjeneste

Søndag den 7. november kl. 10.00 og kl.16.00

Alle Helgens gudstjeneste med oplæsning af navne på årets døde ved gudstjenesterne.

Rundt om i landet er det mange steder en tradition, at man mindes dem, som man har mistet siden sidste Alle Helgen ved at læse deres navne højt ved sognets gudstjeneste på Alle Helgens søndag, som altid falder på den første søndag i november.

Det gør vi også her i Benløse Kirke. Vi læser navnene på afdøde, der var medlemmer af folkekirken, bosiddende i Benløse Sogn og som er bisat eller begravet her fra Benløse Kirke, samt afdøde bosiddende udenfor Benløse Sogn, men som er bisat eller begravet her fra Benløse Kirke.

Vi holder to gudstjenester denne dag:
Klokken 10 ved Lone Uldall Jørgensen
Klokken 16 ved Søren Legarth

Ved begge gudstjenester vil alle navne blive læst op, uanset hvem af præsterne, der har forestået bisættelsen eller begravelsen. Kirken har indkøbt lys til gravstederne, så man efter gudstjenesten kan sætte et tændt lys på sine kæres grav eller ved mindestenen.