Besøg hos Alex Buchardt Pedersen, Slangerupgård

Tirsdag den 14. september 2021 kl.17

Menighedsrådet arrangerer et besøg hos Alex Buchardt Pedersen, Slangerupgård, Ejlstrupvej 140, 4100 Ringsted,  tirsdag den 14. september 2021 kl.17.

Alex Buchardt Pedersen, købmanden fra Valsømagle, begyndte i en lille købmandsbutik i Valsømagle og endte med grossistvirksomheden – Hørkram i Sorø. Et meget stort firma, som han solgte i 2009, og efterfølgende købte han Slangerupgård  - ved Haraldsted Sø

Slangerupgård huser i dag et eksklusivt ridecenter, et moderne landbrug og en udsøgt vinkælder.

Vi får en rundvisning og efterfølgende mad i Loungen. Man køber selv drikkevarer. Kaffe og kage kan tilkøbes.

Der er også mulighed for at købe vin med hjem fra vinkælderen

Det er nødvendigt med tilmelding senest den 3. september til Susanne Qwist tlf. 51 74 42 66. Betaling for deltagelse er 150 kr. og opkræves på dagen i lukkede kuverter med navn og aftalte penge. Det er ikke muligt at betale via mobil pay.

Menighedsrådet