For pensionister

Afslutningsaften

Torsdag den 28. marts 2019 kl 19.
På vores afslutningsaften får vi besøg af en meget inspirerende fortæller. Andreas Kristensen er sognepræst i Lynge ved Sorø. Aftenens foredrag skal handle om hans flere årige ansættelse i Kirkens Korshær, hvor han arbejdede med akut hjemløse i herberget Hillerødgade nr. 62 - 64. Desuden var han leder af § 91 bofællesskaberne. Her oprettede han bl. a. Husbåden ”FRU PRIP” under boligpuljen ”Skæve boliger til skæve eksistenser”.

Om sig selv fortæller Andreas at han er søn af pastor Eilif Kristensen, der var præst i Tersløse og senere ved Herlufholm kirke i Næstved. Andreas har således gået i skole på Herlufsholm kostskole.

Da det er sæsonens sidste aften, bliver der serveret smørrebrød, så husk bestik. pris 60 kroner.

Tilmelding en uge før til Jonna Pedersen på tlf. 93870217.

Dørene åbnes en halv time før.

Sommerudflugt til Landbomuseet

Torsdag den 23. maj kl. 10.30
Sommerudflugt til Landbomuseet på Birkendegård der ligger i nærheden af Kalundborg. I 1994 startede en gruppe frivillige etableringen af museet, som officielt åbnede i 1997 og har til huse i gårdens gamle tyrestald. Der er desuden et galleri i en tilstødende bygning, hvortil der også er adgang. Vi skal have vores eftermiddags kaffe på museet.

Turen starter med en smuk tur op igennem Vestsjælland, hvor vi kan nyde de friske grønne marker og skove.

Første stop er Smakkerup kro, hvor vi skal have middagsmad.

Der er afgang fra p pladsen ved Nordcentret kl. 10.30 0g hjemkomst mellem 17.30 og 18.30.

Pris for det hele er 350 kroner.

Tilmelding til Jonna. Vi kører i en bus, så det er først til mølle princippet, der gælder.

Else Marie Schou

Pensionistsammenkomster i Den nye Indergård på Byskovskolen, afd. Benløse, Præstevej 19, Benløse. Arrangementerne starter kl. 19, og dørene åbnes ½ time før. Pris for underholdning, kaffe og brød er 60 kroner. Der er tilmelding til hver aften til Jonna Pedersen på telefon 93 87 02 17 senest en uge inden arrangementet.