For pensionister

Grand Prix og Matador Mix
Torsdag den 25. oktober kl 19 - 21.30

Denne første aften i 2018/2019 sæ­sonen er overskriften ”Grand Prix og Matador Mix” - et musikalsk foredrag om at overleve livet.

Vi får besøg af to personer som altid har udfordret sig selv i en broget, men spændende branche.

Lise Haavik er en norsk sanger­inde som for over 30 år siden bosatte sig i Danmark. Hun brød hurtigt igennem og vandt bl.a. det danske Melodi Grand Prix med ”Du er fuld af løgn” og har siden turneret landet tyndt.

Peter Holst-Beck er skuespiller og sanger og har gennem årene kastet sig ud i mangfoldige opgaver som teaterdirektør, instruktør, produ­cent og forfatter. Han har haft an­svaret for at levendegøre ”Kors­bæk på Bakken” i et tæt samarbejde med Lise Nørgaard og Lisbeth Dahl og han har været underholdningsansvarlig for Dyrehavsbakken.

Vi glæder os til at få besøg af to meget alsidige personer, der har meget forskelligt at byde på.

Kors, knyster og krumspring
Torsdag den 29. november kl. 19-21.30

Journalist, forfatter og foredrags­hol­der Merete Jensen, kommer og for­tæller om sin vandring på cami­noen gennem Europa til Santiago de Compostela og videre til ”Ver­dens ende”. Overskriften er ”Kors, knyster og krumspring”.

Et levende, humoristisk og rørende foredrag som handler om Meretes 900 kilo­meter lange, smukke vandring på pilgrimsvejen El Camino Francais. Foredraget krydres med masser af smukke billeder og andre pilgrims­effekter.

Else Marie Schou

Pensionistsammenkomster i Den nye Indergård på Byskovskolen, afd. Benløse, Præstevej 19, Benløse. Arrangementerne starter kl. 19, og dørene åbnes ½ time før. Pris for underholdning, kaffe og brød er 60 kroner. Der er tilmelding til hver aften til Jonna Pedersen på telefon 93 87 02 17 senest en uge inden arrangementet.