For pensionister

50 års jubilæum
Torsdag den 26. oktober kl 18.30 til ca. 21.45
På grund af jubilæet starter vi ½ time før. Dørene åbnes som sædvanligt kl. 18. Vi får besøg af gruppen ”Johns guld” ved Jørgen West, der synger og spiller et bredt udsnit af John Mogensens sange. Denne aften serveres der smørrebrød, så husk bestik. Pris 50 kroner.

Tilmelding til Jonna Pedersen på tlf 93870217 en uge før.
 

”Rejsen fra Købmand til Landmand”
Torsdag den 30. november kl 19 til 21.30
Vi får besøg af Alex Buchardt Pedersen fra Slangerupgård. Han tager bl.a. udgangspunkt i sin bog ”KØBMANDEN Alex Buchardt Petersen set af Katrine Lilleør”. Det er en spændende historie om en driftig mand med et særligt talent for handel, der som 22 årig køber den lille købmandforretning i Allindemagle. Den har han i 9 år hvorefter han køber Hørkram i Sorø. Den udvikles voldsomt med flere udbygninger og nybyggerier i løbet af de 37 år han ejer den. Senest køber han Slangerupgård på Ejelstrupvej hvor han bor nu.

Alle der kører en tur ud til Dæmningen, har på afstand kunnet følge med i det store byggeri, der er sket på gården. Kom og hør den spændende historie. Pris 50 kroner


Pensionistsammenkomster i den nye indergård på Byskovskolen, afd. Benløse, Præstevej 19, Benløse. Arrangementerne starter kl. 19, og dørene åbnes ½ time før. Pris for underholdning, kaffe og brød er 50 kroner.