For pensionister

Musikalsk livshistorie

Torsdag den 31. oktober 2019 kl. 19

På sæsonens første aften skal vi overvære en MUSIKALSK LIVSHISTORIE ved sanger og entertainer Poul Beck.
Kom og hør et nyt, spændende og underholdene foredrag, krydret med sang og musik af sangeren og entertaineren Poul Beck.

Stor tak til Dirch Passer og Bent Fabricius Bjerre, som var årsag til at Poul Beck kom ind i underholdningsbranchen. Hvem der også havde stor betydning var Preben Kaas og Otto Brandenburg m.fl.
Poul Beck fik sit store gennembrud i 1970erne, hvor han indspillede flere plader. Har også optrådt flere steder i udlandet bl.a. i USA.

Den sidste plade han har indspillet er ”Brudevalsen” med dansk tekst af Jørgen de Mylius.

 

Min vej til skipper på Slotssøen

Torsdag den 28. november 2019 kl. 19

Denne aften får vi besøg af Finn Sylvest Jensen fra Hillerød. Foredraget hedder ”Min vej til skipper på Slotssøen”.
Fortæller om en meget fattig, men god barndom i Hillerød og Hørsholm.

Caddie på Rungsted Golfbane i 9 år - har været caddie for Dronning Alexandrine og Prins Bertil af Sverige. Pilot i flyvevåbnet i 10 år, både som jagerpilot og instruktør. Derefter 32 år i det civile liv - heraf 25 år i Sterling Airways ejet af Tjæreborg præsten.

Har senest, i 20 år, været skipper på ”Den lille færge” der sejler på Slotssøen i Hillerød.

 

 


 


Pensionistsammenkomster i Den nye Indergård på Byskovskolen, afd. Benløse, Præstevej 19, Benløse. Arrangementerne starter kl. 19, og dørene åbnes ½ time før. Pris for underholdning, kaffe og brød er 60 kroner. Der er tilmelding til hver aften til Jonna Pedersen på telefon 93 87 02 17 senest en uge inden arrangementet.