For pensionister

Torsdag den 27. oktober kl 19.
Efterårssæsonen starter med et koncertforedrag om Jonny Cash.
Johnny Cash er populær hos unge og ældre. Dette mærker foredragsholderen Dennis Lydom, som har holdt de første 100 koncertforedrag om The Man in Black. Med farverige fortællinger og musik inviterer han lytterne ind under huden på mennesket Jonny Cash, som var lige så skrøbelig som fandenivoldsk. Vi følger Johnny Cach fra hans dybt kristne opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i først flyvevåbnet og senere musikbranchen. Publikum får indgående kendskab til Johnny Cash` op-og nedture, hans dæmoner samt det massive stofmisbrug, der plager ham det meste af livet. Alt sammen tilsat essentielle sange fra hans karriere, som spænder over seks årtier.

Torsdag den 24. november kl. 19
”Når alle masker falder - Fra kaotisk barndom til mønsterbryder”.
I dette foredrag tager Thomas de Oliveira afsæt i sin selvbiografi ”Når alle masker falder”, der udkom ultimo 2019. I bogen fortæller han hudløst ærligt om sin kaotiske barndom med omsorgssvigt, farens tidlige død, anbringelser i forskellige plejefamilier og institutioner og flere års misbrug af alkohol og hash.
Thomas lukker sine deltagere helt indenfor, og fortæller om de mange kaotiske oplevelser han gennem sin barndom har haft.
I foredraget giver Thomas et bud på, hvordan man samler sig selv op og begynder på en frisk. Han deler livligt ud af en række gode råd, som har hjulpet ham mod et bedre liv.

 Pensionistsammenkomster i Den nye Indergård på Byskovskolen, afd. Benløse, Præstevej 19, Benløse. Arrangementerne starter kl. 19. Dørene åbnes 1/2 time før og vi slutter kl. 21.30. Pris for underholdning og fortæring er 75 kroner.

Tilmelding en uge før til Jonna Pedersen tlf. 93870217