For pensionister

Kors, knyster og krumspring

Torsdag den 29. november kl. 19-21.30

Journalist, forfatter og foredrags­hol­der Merete Jensen, kommer og for­tæller om sin vandring på cami­noen gennem Europa til Santiago de Compostela og videre til ”Ver­dens ende”. Overskriften er ”Kors, knyster og krumspring”.

Et levende, humoristisk og rørende foredrag som handler om Meretes 900 kilo­meter lange, smukke vandring på pilgrimsvejen El Camino Francais. Foredraget krydres med masser af smukke billeder og andre pilgrims­effekter.

Midtsjællands Spillemandslaug

Torsdag den 31. januar 2019

Vi får sædvanen tro, besøg af Midtsjællands Spillemandslaug. Programmet er fastlagt som en vekselvirkning af glad spillemandsmusik og fællessang.
Den første aften efter nytår plejer vi at få en til at komme og fortælle om ”Tanker omkring årsskiftet”. I år bliver det en repræsentant fra Ældrerådet, nemlig næstformand Henrik Carlsen. Han har været formand for SID/3 F og har været med til at starte ”Mænds mødested” her i Ringsted, der henvender sig til personer, der har brug for et socialt netværk.
Der serveres smørrebrød, så husk bestik. Tilmelding en uge før til Jonna Pedersen på tlf 93870217.

Jens C. Richardt

Torsdag den 28. februar

Denne aften får vi besøg af Jens C. Richardt der har boet i Ringsted siden 1965. Han vil fortælle om sit liv og virke lige fra barndomsårene på Stevns og frem til sin pensionisttilværelse her i Ringsted. Uddannet på kontor. Soldat i 3 år under den engelske hær i Tyskland. Senere til København på Akselborg, kursusvirksomheden ILOL og FK som direktør. Har siden arbejdet som Lobbyist på Christiansborg. Her inspireret til at udgive bogen ”Danmark år 2000” med indlæg af bl.a. Mogens Lykketoft og Anders Fog Rasmussen. Der bliver trukket paralleller frem til i dag. En meget spændende tilværelse, som vi kan se frem til at høre om. Organist Lone Svoldgård kommer med sit børnekor.

Else Marie Schou

Pensionistsammenkomster i Den nye Indergård på Byskovskolen, afd. Benløse, Præstevej 19, Benløse. Arrangementerne starter kl. 19, og dørene åbnes ½ time før. Pris for underholdning, kaffe og brød er 60 kroner. Der er tilmelding til hver aften til Jonna Pedersen på telefon 93 87 02 17 senest en uge inden arrangementet.