Forårstur til Samsø

Lørdag den 1. juni 2019

Menighedsrådet byder velkommen til forårstur rundt på Samsø lørdag den 1. juni 2019.

Turen starter fra Den Gamle Skole i Benløse kl. 07.15, hvor vi med Egons Rejser via Kalundborg sejler til skønne Samsø. Ombord på færgen bydes på morgenmad således at vi mætte og udhvilede er klar til en dejlig rundtur på øen.

Vi skal besøge Kirker, gårdbutikker, små hyggelige landsbyer, samt nyde det dejlige landskab, omgivet af pragtfulde strande.

Midt på dagen skal der nydes en lækker frokost på en af Samsø´s anerkendte restauranter.

Der vil på hele turen være lokal guide med, således at vi bliver godt orienteret om livet og seværdighederne på øen.

Vi er tilbage i Benløse kl. ca. 20.15.

Pris for deltagelse vil være kr. 350,- pr. prs. (eksklusive drikkevarer). Der kan max. tilmeldes 2 prs.

Tilmelding foretages i perioden 1. – 30. april, på alle hverdage efter kl. 15.00 til Svend Åge Jørgensen på tlf. 40 82 74 85, efter først til mølle princippet. Der kan max deltage 50 prs.

Når tilmelding er accepteret skal der straks overføres kr. 350,- pr. prs. til konto : 2520 2551281186.

Da der skal være bryllup i kirken den 1. juni, henstiller vi til, at man parkerer på præstegårdens parkeringsplads, Præstevej 26.

Svend Åge Jørgensen