Mini-konfirmander 2019

Mandag 17. juni kl. 14.15

Benløse Kirke vil gerne invitere alle børn i 3. klasse til at blive minikonfirmander.

Når man er minikonfirmand lærer man kirken bedre at kende. Vi skal op i tårnet, mærke orglet og høre bibelhistorie. Vi skal spise, synge og lege. Vi skal også være kreative. Du vil møde sognepræst Majbritt Breinholt Christensen og organist Lone Svoldgaard som undervisere.

Det varer en hel uge. Vi begynder mandag 17. juni og vi mødes hver dag efter skole kl. 14.15-16.00.

Vi mødes i Den gamle Skole, Benløse By 43, lige ved gadekærret.

Fredag den 21. juni kl. 16.00-16.30 afslutter vi ugen med at invitere forældre til diplomoverrækkelse og forældrekaffe.

Vi forventer, at børnene selv kan komme hen til kirken, men vi holder naturligvis øje med, at de når frem.

Det er gratis og frivilligt at deltage og ikke noget krav, hvis man senere vil konfirmeres.

Tilmelding og spørgsmål til præsten, Majbritt pr. mail; mbch@km.dk eller tlf. 23306589. Ved tilmelding oplyses navn, klasse og mors/fars telefonnummer.

Majbritt Breinholt Christensen