Nyt fra pensionistudvalget

Torsdag den 23. februar kl. 19.
Denne aften kommer Marianne Christensen og fortæller om sin opvækst under overskriften ”Fra hestevogn på Lolland til motorbølle”.

Marianne er født i 1954 og vokset op ude på landet, hvor traktoren var et luksusredskab så hestene Jens og Lise klarede arbejdet i marken. Familien flyttede fra gården og faderen udlært mekaniker, hvilket ændrede livet for forældrene på mange måder.

Men hårdt arbejde, dyrkning af egne afgrøder og kreativ sans for mådehold, lykkedes det at opfostre en søskendeflok på fire.

Marianne sugede til sig når de gamle fortalte rørende og morsomme historier om sjove personligheder på egnen.

Mariannes historie er manges historie og hun fortæller med et glimt i øjet. Alle kan genkende sig selv i fortællingerne og får vækket gamle minder til live.
 

Torsdag den 30. marts kl. 19.

Til vores afslutningsaften, kan vi glæde os til professionel underholdning med sang og musik. Denne gang kommer Tatiana Kisselova Gudnæs. Hun er uddannet ved musikakademiet i Vlademir, Rusland som pianist og operasanger og har været korleder for flere kor.

Hun kom til Danmark i 1995, blev gift og har to sønner.

Og så har hun optrådt flere steder i Europa. På programmet er der arier og sange fra kendte og elskede operaer, operetter og musicals - alt fremført med sprudlende humor.

Torsdag den 25. maj kl. ca. 10
Udflugt med afgang fra Nordcentret. Program følger.


Dørene åbnes 1/2 time før og aftenen slutter senest 21.30. Tilmelding en uge før til Jonna Pedersen på 93870217. Pris 75 kroner.