Trompet og orgelkoncert

Onsdag den 11. april 2018 kl. 19.30 i Benløse Kirke

Carl Nielsen i ord, toner og billeder

MUSIK AF CARL NIELSEN I NYE ARRANGEMENTER MED VISUEL FORTÆLLING OM KOMPONISTEN

For at hylde den kendte danske komponist, Carl Nielsen, har trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen skabt en musikalsk fortælling, hvor Carl Nielsens musik kombineres med billeder, tekst og film på storskærm. Alt sammen for at komme tættere på både komponisten og mennesket Carl Nielsen.

På repertoiret er alt fra Carl Nielsens salmer og sange til værker for soloinstrumenter og orkesterværker.
Under koncerten bliver der lejlighed til at synge med på en af Carl Nielsens kendte sange.

Dorthe Zielke har siden sin afslutning på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium spillet i diverse orkestre i ind- og udland, herunder Det Kgl. Kapel, DR Symfoniorkestret, DR Big Bandet, landsdelsorkestrene, Radiosymfoniorkestret i Berlin og Mahler Chamber Orchestra. Hun spiller ofte som solist ved festgudstjenester og andre kirkelige begivenheder.

Søren Johannsen fik sin organisteksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og fortsatte med solistklassen sammesteds. Med det klassiske orgelrepertoire har han givet en række koncerter i ind- og udland. Han har opført J. S. Bachs samlede orgelværker otte gange i koncertrækker og en gang over 22,5 timer i samme døgn, hvilket man kan finde i Guiness Book of Records 2001. Søren Johannsen er organist i Christians Kirke, København.

Der er fri entre til koncerten