Tur til Hven

Lørdag den 2. maj kl. 7.45

AFLYST

Lørdag den 2. maj inviterer menighedsrådet på spændende tur til Øresunds perle – Hven. Vi kører fra Den gamle Skole i Benløse kl. 07.45 til Havnegade i København.

Her møder vi vores guide der tager med hele vejen. Godt ombord på skibet vil der blive serveret morgenmad. Efter ca. 1½ time er vi fremme på Hven, hvor traktoren der skal bringe os rundt på den spændende ø venter os.

Derefter skal vi rundt på Hven, hvor vi bl.a. har et stop ved den gamle kirke samt besøg på Tycho Brahe museet og frokost undervejs. Sidst på eftermiddagen sejler vi tilbage til København, hvor bussen venter og bringer os tilbage til Benløse. Hjemkomst kl. ca. 20.00.

Turen koster kr. 600,- pr. prs., (drikkevarer for egen regning) tilmelding foregår hos Lillian Jonesen, tlf. 24 84 63 23 fra 6. marts efter kl. 16.30. Der kan max. købes 2 billetter pr. person.

Tilmelding skal være foretaget senest den 10. april.
(Der kan max. deltage 50 personer, efter først til mølle princippet).

Når tilmelding er foretaget og godkendt af Lillian skal der straks overføres kr. 6oo, -pr. prs. til konto nr. 2520 2551281186.

Drikkevarer er for egen regning. Der kan på Hven kun betales med svenske penge og eller Dan/Visa­kort. Der skal medbringes legitimation i form af pas eller kørekort.

Svend Åge Jørgensen