Nyheder

Genåbning

I dag den 21. april lukker Danmark mere op. Det gælder også for kirken.

Restriktionerne for afholdelse af gudstjeneste er lempet. Det betyder, at vi igen kan synge salmer sammen, at vi kan være flere i kirken og at vi kan holde gudstjenester, som vi kender dem med altergang og tid til ro og nærvær.

Arealkravet i kirken er lempet, men der skal stadigvæk være 2 meter imellem folk, der ikke er i tæt daglig kontakt.

I Benløse Kirke må vi være max. 50 mennesker samlet – men det vil i praksis sige, at der til kirkelige handlinger ofte vil være et tilladt antal deltagere som er lavere end de 50 – idet vi skal kunne sikre 2 meter imellem familierne.

Du er altid velkommen til at kontakte en af præsterne eller kirketjeneren, hvis du er i tvivl.
 Ny kirkesanger i Benløse

Mit navn er Jeanne Grubbe. Jeg er 41 år og bor i Kværkeby sammen med min mand og vores 4 børn.

Jeg er uddannet folkeskolelærer, og jeg har siden min studietid også arbejdet som kirkesanger i både Haraldsted, Jyllinge og senest Borup. Nu går jeg hjemme med vores 2 yngste drenge, og det lader sig heldigvis fint kombinere med at være kirkesanger i Benløse Kirke.

Jeg holder meget af vores salmeskat, og jeg glæder mig til at dele den med jer – både når livet gør godt og når det gør ondt, og når det går sin helt jævne gang om søndagen.

Vi synges ved i kirken – lige så snart vi må!
 Ny præst i Benløse

Jeg hedder Lone Uldall Jørgensen, og jeg er fra d. 1. december ansat som præst her i Benløse.

Jeg kommer fra en stilling som sognepræst i Sct. Peders – Havrebjerg Pastorat i Slagelse, hvor jeg har været ansat de seneste 7 år.

Jeg har en lang og bred erfaring som præst bag mig. Jeg er oprindelig sønderjyde, men har i de seneste 7 ½ år boet her på Midtsjælland i Borup Præstegård sammen med min mand Jens Elkjær Petersen, som udover at være sognepræst også er provst i Køge Provsti.

Som præst har man en bred berøringsflade med mennesker i sognet, og jeg glæder mig til at gå i gang med arbejdet her i Benløse og til at lære jer nærmere at kende.

 

Foto: Herdis Petersen.